***       Водещите вечерни новини       на 14 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 14 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Не могат да арестуват обвиняемия за катастрофата с Ферарио Спасов. Денков: президентът не дава отговор за шефа на ДАНС


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 14 ноември   

 

„ Извършени са огледи, разпитани са очевидци, сега се откриват лица, директни очевидци на мястото на престъплението. В рамките на два месеца ще бъдат осъществени всички процесуално-следствени дейности “.

***

„ Официален отговор от президентството за ръководителя на ДАНС няма. Когато на някой му липсва причини, той стартира да употребява прилагателни. Думите от сутринта на президентския консултант са прилагателни, а не причини. 

Мотивите за освобождението на господин Тончев са качени на уеб страницата на Министерски съвет. Качени са и претекстовете, с които е заменен неговият предходник и всеки може да ги съпостави. 

Нека да обсъдим обстоятелствата – всички ръководители на служби са назначени еднолично от президента Радев посредством неговите служебни държавни управления. Факт. 

Единственият метод да се назначат ръководители на работа е посредством координиране сред премиера и президента. Тезата, че някой може да овладее службите, в случай, че постоянно има координиране, е погрешна и това е реалност. 

Предпочитам да приказваме за обстоятелствата, а не да разясня непознати думи “, разяснява акад. Денков днешното изявление на президентския консултант Димитър Стоянов по отношение на промяната на шефа на ДАНС и че причините на държавното управление за тази промяна са „ нефелни “.

***

„ За трета поредна година се демонстрира, че България може да има 3% недостиг, може да има същинска обществена политика (заложеното нарастване на приходите е над 11%), може да има рекордни вложения (12 милиарда са заложени) и всичко това да се върже с данъчната политика, без да се подвигат ставките на налозите “, изясни финансовият министър.

***

ГЕРБ, през вчерашния ден: Бойкотираме избор на ръководители на Общинските препоръки в София и Варна.

ГЕРБ, през днешния ден: Ама Общинските препоръки в София и Варна не работят.

ГЕРБ, през вчерашния ден: Отговорност на първите е да създадат болшинство.

ГЕРБ, през днешния ден: Ама за какво първите вършат болшинство.

***

***

Утре ГЕРБ няма да поддържа вота на съмнение към кабинета, увери за следващ път зам. -председателят на партията Томислав Дончев.

„ Колкото и да е мъчно, и от време на време гнусно, всички останали варианти са по-лоши от тази “.

***

Бившата кметица на Ловеч Корнелия Маринова напуща ГЕРБ поради „ остро противоречие с водената от регионалното управление на партията политика “.

***

***

Пеевски алармира прокуратурата и ДАНС да се срещнат с следствието на журналистката Генка Шикерова от „ Свободна Европа “ – „ Завладян непозволено “, от което се основават обосновани догатки, че съветската страна владее хиляди квадратни метра земи в България, измежду които са обекти от голяма важност за националната сигурност или граничещи с такива.

Фрапантен е образецът със заградени над 11 хиляди кв. м в санитарно-охранителната зона на язовир „ Искър “ (който доставя с вода София!!!), за който няма документи за благосъстоятелност, само че се владее от Руската федерация. 

***

Украинската Национална армия сподели унищожаването на съветска военна лодка край южния град Херсон.

***

Според измененията в закона, които той утвърди, единствено публицисти, обвързани с контракт към регистрирани медии, ще имат право да отразяват срещи на изборните комисии, което значи, че самостоятелните публицисти или тези на свободна процедура няма да имат тази опция. 

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР